Creative Zen Mp4 speler

U bevindt zich op de website over het vergelijken van MP4 Spelers. Een MP4 speler is in feite een MP3 audio speler met video functie. Een populaire, goede en voordelige mp4 speler is de Creative Zen 8GB van Creative Labs. Deze mp4speler is al verkrijgbaar vanaf €79,- bij bol.com.

>> Creative Zen mp4 speler bestellen

Wat is een MP4 speler?

MP4
info

Een mp3 audio speler met video en internet

Wat is een mp4 speler nu eigenlijk? De meeste mensen praten nog veel over mp3 spelers, maar de toekomst ligt bij de mp4 spelers. Je mist functionaliteiten als het bekijken van films en videoclips bij een mp3 speler. Veel mp4 spelers hebben een geheugen tussen de 4 en 32 gigabyte geheugen. Voor de beeldvorming, een muzieknummer is gemiddeld 3MB aan geheugen, dus op een speler van 32GB (32.000MB) kun je meer dan 10 duizend liedjes kwijt. Uiteraard zijn filmpjes of complete films groter van geheugen, maar met een speler van 16GB kom je een heel eind.


Best verkochte MP4 spelers:

9,6
Score
Apple iPod Touch 8GB
aanbieding bij bol.com €209,-
9,1
Score
Creative Zen 8GB
aanbieding bij bol.com €79,-
8.8
Score
Apple iPod Nano 8GB
aanbieding bij bol.com €129,-

Wat is een MP4 Speler?

Een mp4 speler is een mp3 audio speler met video functie. Je kunt dus filmpjes afspelen of videoclips. Erg leuk om te downloaden en terwijl je muziek luistert ook naar het beeld kijken. Veel mp4 spelers zijn meer dan alleen een audiospeler. Je kunt op een aantal (zoals de iPod Touch) ook op internet en spelletjes spelen.

Extra's

Lees hier het MP4 speler nieuws en extra's die je kunt downloaden.